Er zijn maar weinig dieren die én kracht en zachtheid tegelijk uitstralen. De Schotse hooglander is er daar één van. Met z'n stoere hoorns en z'n wollige vacht is een Schotse hooglander een symbool van kracht en van trots. Een schitterend dier om thuis aan de muur te hebben. Maar het gaat natuurlijk wat ver om een échte kop aan de muur te hebben. Je kunt dan beter kiezen voor een hooglander schilderij op glas. Een hooglander schilderij is altijd weer schitterend. De vacht van het dier is prachtig van kleur en daardoor goed te combineren met vrijwel ieder interieur. Wil je geen hooglander in je huis? Kies dan voor een hert schilderij op glas. Minstens zo mooi en in veel formaten te verkrijgen.

Een hooglander schilderij is een prachtig item in ieder interieur

Of je nu een romantisch interieur hebt of juist een heel stoer interieur, een hooglander schilderij past altijd in ieder interieur. Jij bepaalt precies hoe groot je het schilderij wilt hebben en waar je het wilt hangen. Tip: kies een schilderij in een flinke maat, je voorkomt dan dat het rommelig gaat ogen in het interieur. Een groot hooglander schilderij is zeker de moeite waard en zal je interieur zeker verlevendigen.

Pas de kleuren van je interieur aan op het schilderij

Het lijkt een beetje de omgekeerde wereld, maar wat nu als je het eens anders aanpakt dan anders? Stel. Je hebt een schitterend hooglander schilderij gevonden en je wilt dat per se een mooie plek in je huis geven. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je het schilderij precies zo uitlicht als het toekomt. En hoe kun je dat dan beter doen dan door de kleuren in je interieur aan te passen aan het schilderij? Dat hoeft helemaal niet heftig te zijn, de schilderijen met een hooglander zijn vooral voorzien van zeer natuurlijke kleuren. Dat brengt direct rust en een fijne sfeer in je huis.

Hang zo'n mooi schilderij in je werkruimte

Heb je een praktijkruimte of een eigen kantoor? Dan is het altijd weer moeilijk om de muren wat sfeer te geven. Nou, dat probleem is nu verleden tijd. Je kunt op de site waar je ook het schilderij met de Schotse hooglander vindt ook nog veel andere schitterende kunstwerken vinden. Er is altijd wel een schilderij van glas dat precies past bij wat jij wilt uitdragen. De sfeer zal direct verbeteren en je cliënten zullen zich verbazen over die mooie kunst!