Wanneer je op zoek gaat naar schoenen kan het soms nog best lastig zijn. Er is tegenwoordig namelijk een heel groot aanbod. Waardoor het soms lastig is om de bomen door het bos te zien. Je ziet zoveel verschillende merken, soorten, kleuren en materialen voorbijkomen dat je soms niet meer weet wat je moet kiezen. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want door de opkomst van het internet verspreiden nieuwe schoenen zich nog sneller dan daarvoor. Wat juist ook heel erg leuk is. Want je kan breder kijken dan alleen de schoenenwinkel bij jou in de stad. Je kan meer merken kopen en ook meer inspiratie op doen. Een merk wat ook vrij recent is opgekomen is het met Nubikk schoenen. Dit merk is in 2012 op de markt. Het is ondertussen in Nederland, Duitsland en België al vrij groot geworden. Misschien heb je er al een keer van gehoord of mensen zien lopen met de schoenen van het merk Nubikk. Ze hebben heel erg veel verschillende soorten schoenen. 

 

Hippe sneakers

Van hippe, stoere sneakers tot nette stijlvolle laarsjes. Je kan voor veel verschillende soorten schoenen bij ze terecht. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen. Natuurlijk kan je ook als vrouw de sneakers kopen die verkocht worden voor mannen. Dit zijn gewoon wat stoerdere sneakers die je ook als vrouw kan dragen. Op het gebied van vrouwenschoenen heeft Nubikk ook een grote collectie. Deze kan je vaak vinden onder het kopje Nubikk dames. Ze hebben voor dames ook hele stoere sneakers. Die kan je vaak herkennen aan de dikke witte zool. Dit komt bij veel van de sneakers van dit Amsterdamse merk terug. Ze breiden elk seizoen hun collectie van schoenen steeds meer uit. Dus ook als je na een tijdje fan bent van het merk kan je er elk seizoen opnieuw terecht om nieuwe schoenen te kopen. 

 

Een merk waar je voor meerdere soorten schoenen terecht kan

Ze spelen ook heel erg goed in op de seizoenen met het ontwerp van de schoenen. Zo kiezen ze voor andere kleuren in de herfst dan in de zomer. Buiten het maken van de populaire sneakers heeft Nubikk ook een heleboel leuke laarsjes of boots. Dit kan in de winter erg fijn zijn omdat deze wat warmer kunnen zijn dan sneakers. Ook kunnen laarsjes er net wat stijlvoller uitzien dan sneakers. Wanneer je bijvoorbeeld wat nettere kleren draagt. In ieder geval kan je voor beide soorten schoenen bij Nubikk terecht. Soms kan het fijn zijn om je keuze tot een merk te beperken, welk merk dat ook voor jou is.